Winbet Ще Предава Пряко Всички Мачове от NBA за Сезон 2022/2023

cover photo

WINBET представя на своите клиенти нова услуга: излъчване на живо, позната също като livestream, която ще важи за абсолютно всички мачове, които са част от сезон 2022/2023 на Националната баскетболна асоциация. Потребителите на winbet.bg могат да получат изцяло безплатен достъп.

 

За да се сдобиете с безплатния достъп ви е необходима стандартна регистрация, като не се изисква каквато и да е допълнителна такава в раздел На живо. Към всяко едно излъчване на живо ще присъства и подробен коментар. Не е необходимо клиентът да има натрупан баланс в своя акаунт.

 

Още една екстра, която ще улесни сърфирането ви в сайта на WINBET, е директният достъп до актуалните предложения на мачовете, част от NBA. По този начин всеки един потребител има шанса да залага на живо, като за целта няма да бъде прекъснато директното предаване. Ще получите достъп до подробни данни за дадената предстояща среща и за всички играчи.

 

Освен живото предаване на баскетболните мачове, сайтът на WINBET дава шанса на клиентите си за проследяване и залагане и на световни първенства по футбол, волейболни и тенис двубои, мачове от баскетболната лига на България, както и срещите от първата и втората немска Бундеслига. Любителите на виртуалните спортове също ще могат да направят своите залози.

Виж Още

5/5 (1  votes )

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

+18 | Важат условия и правила
Вземете 550лв. Бонус
Бонус Код: ****** Вземи сега
X
Betmarket popup