Winbet Седмичен Winbox – Персонални оферти за всеки

Обичате да се забавлявате в Winbet? Е, сега емоцията е още по-голяма със специалната оферта Weekly Winbox. Чрез нея всеки един активен клиент на компанията може да спечели атрактивен индивидуален бонус.

Офертата, както и условията към нея ще бъдат съобразени със вашата игрална активност. Тя ще бъде засичана всяка седмица в периода от 00:00 в петък до 23:59 в четвъртък следващата седмица.

Персоналната оферта е под формата на Split бонус, който може да изисква депозит или да бъде без депозит. Тоест ще можете да го използвате в която прецените секция на компанията, без ограничение дали ще изразходите целия в една и съща или ще го използвате на части.

За да се възползвате от промоцията е нужно  да активирате средствата ръчно. За целта посетете менюто „Моите оферти“ във вашият игрален профил. Освен стойността на бонусът, там ще откриете и подробните правила и условия за разиграване – минимален и максимален залог, брой превъртания, срок и др.

Ако вашият бонус изисква зареждане по сметката ви, то ще е необходимо да направите залози на стойност квалифициращият ви депозит, за да отключите бонус средствата за игра .

Пример: Ако офертата ви е 100% до 100лв. и вие депозирате максимума от средствата се налага да направите залози на стойност 100лв. за да получите и бонус сумата.

Ако получите оферта без депозит пък, единственото изискване към вас е да го активирате.

Има правила, които са идентични за всички получени индивидуални предложения към играчите, а именно:

Само печеливши и губещи залози могат да се считат към условията. Всички залози на анулирани или отменени спортни събития или използване на Кеш-аут няма да допринасят.

Всяка секция допринася различно към условията на Split бонусът.

Ако се откажете от бонусът преди да е изтекъл срокът, от вашият профил ще бъдат изтеглени както бонус средствата, така и печалбите генерирани чрез тях.

Виж Още

5/5 (1  votes )

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

+18 | Важат условия и правила
Вземете 550лв. Бонус
Бонус Код: ****** Вземи сега

КОЛЕЛОТО НА КЪСМЕТА

Над 100 БОНУС ОФЕРТИ те очакват в Betindex!
wheel-of-fortune
X
Betabo popup