Efbet cash out - ефбет затвори залог

 

Efbet е една от букмейкърските къщи, които предлагат на своите играчи примамлив efbet bonus и възможност за затваряне на залога с кеш аут. Благодарение на тази функция, клиентите могат да прекратят залога си преди края на заложеното спортно събитие, като приберат печалба, зависеща от текущия коефициент на залога.

 

Например, ако сте заложили 10 лв. за победа на Реал Мадрид срещу Хетафе на 1.50 коефициент и “Белия балет“ води с 2:0 пет минути преди края на срещата, то вие ще приберете много близка сума до тази, която бихте прибрали, ако бяхте изчакали мачът да свърши и залогът успее. Това е така, защото текущият коефициент на живо е изключително нисък, тоест вероятността за сбъдване на залога е много голяма. Ако в края на залога бихте спечелили 15 лв. с 10 лв. залог на 1.50 коефициент, то ако затворите този си фиш в този момент бихте получили около 14,70-80 лв.

 

В същото време, ако сте направили същия залог, но Реал губи на полувремето с 1:0, то кеш аут функцията ще ви предложи сума, която е по-ниска от сумата на вашия залог. Това се дължи на факта, че текущият коефициент за победа на отбора е станал по-висок, отколкото е бил когато сте поставили своя фиш.

 

Efbet кеш аут позволява да поемете контрола върху своите залози в свои ръце и във всеки един момент да можете да сложите край. Благодарение на функцията си гарантирате печалба, когато не сте сигурни дали текущият добър развой няма да се обърне, така и да лимитирате пораженията, когато залогът не върви в добра посока и не виждате как ще настъпи промяна.

 

След като веднъж затворите залога, крайният резултат не ви интересува.


Как да използваме cash out на Ефбет?

 

 

Функцията Efbet затваряне на залог е максимално улеснена в полза на клиентите.

 

За да затворите залог, трябва да влезете в секцията “Моите залози“, която се намира в дясната част на екрана, при секцията за добавяне и премахване на селекции от фиша.

 

За тези залози, за които услугата е налична, ще видите бутон с надпис “Затвори залог Х.ХХ BGN“, като Х.ХХ представлява сумата, която ще получите по сметката си, ако изберете да кеш аут-нете фиша си в този момент.

 

Всеки залог ли може да бъде затворен с Efbet cash out?

 

Не! Не за всички свои пазари Efbet предлага възможност за затваряне на залог. Сайтът не е създал начин да покаже на играчите си, за кои залози може да се използва функцията, което е и един от големите й минуси. В общи линии, събитията и пазарите, са в раздела за залози на живо на Efbet са с включена опция за кеш аут. Букмейкърът предлага залози на живо за повечето събития от програмата си, така че и за по-голямата част от пре-мач пазарите ще можете да затваряте залога.

 

Когато залагате на живо, можете да сте сигурни, че ще имате възможност за кеш аут.

 

Функцията няма ограничения за единични или множествени залози. Също така, компанията е имплементирала опцията и в своята мобилна версия, така че да можете да затваряте залозите си и в движение.

 

Предлага ли Efbet частично затваряне на залог?

 

Най-големият недостатък на кеш аут функцията в Efbet е, че не се дава възможност на играчите да затворят само част от залога си, което е възможно в betfair борса за залози и bet365 спортни залози.

Трябва да вземете решение дали да затворите целия си залог или да го оставите целия в игра.

 

Ако играете и залагате в Efbet, то сигурно сте любопитни, какви са актуалните оферти на букито. Вижте всички efbet бонуси 2017.

 Виж Още

5.0/5 (1  votes )

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Вземете 110лв. Бонус Вземи сега