Всички бонуси на Bwin през 2018 година при регистрация

 

Bwin е вторият по големина оператор за спортни залози на световния пазар с над 15 млн. клиенти. Букмейкърът се слави с предоставянето на възможност за залози на над 50 000 пазара за повече от 90 спорта по всяко време на годината, с много добрите си коефициенти, силната Bwin покер зала и казино игри.

 

 

Ако трябва да намерим една отрицателна черта на букмейкъра, то тя е липсата на депозитен бонус. За съжаление, Bwin не предлага такъв  бонус за българските потребители.

В световен план, международната версия на сайта оферира възможност за депозитен бонус до €50, но като клиент от България на този етап няма как да се възползвате от този бонус. Ако живеете в някоя друга страна, българското гражданство няма да ви попречи и ще можете да получите бонуса, но пребиваващите в България нямат достъп до него.

 

В първите месеци след получаването си на лиценз в края на 2016 г., Bwin бе пуснал бонуса и в българската си версия и мнозина се възползваха от офертата, но по неизвестни причини, в началото на 2018 г. промоцията изчезна от официалната версия на букито за страната ни.

 

Можем само да се надяваме в близко бъдеще отново да видим депозитна промоция, но и дотогава не можем да се оплачем от ощетяване по отношение на бонусите.

Вместо да вземете веднъж бонус за първоначалния си депозит, то в Bwin всеки ден можете да печелите безплатен залог за 10 лв., като няма никакво ограничение по отношение на времето на регистрацията – независимо дали сте се регистрирали днес или пък играете в австрийския букмейкър от години, всички можете да печелите безплатни залози. Това е възможно благодарение на Free Bet Mania промоцията на букмейкъра.

 

 

 

За да спечелите бонуси, трябва да залагате. Като благодарност за това, че сте избрали да заложите парите си именно в Bwin, от компанията ще ви възнаградят с bwin free bet между 2 и 10 лв. 

Както сигурно се досещате, размерът на безплатния залог е правопропорционален на направените залози:

 

  • Фишове на обща стойност между 30 и 100 лв. - 2 лева free bet
  • Фишове на обща стойност между 100 и 300 лв. - 4 лева free bet
  • Фишове на обща стойност 300 или над 300 лв. - 10 лева free bet

 

Зачитат се фишовете, които са поставени във времевия период между 09:00 ч. сутринта и 08:59 на другата сутрин. След 09:00, системата автоматично пресмята общата сума на квалифициращите фишове и до максимум 4 часа по-късно ви превежда по сметката съответния безплатен залог. След получаването му, имате 24 часа да го използвате.

 

Важат допълнителни правила и условя:

 

  • Зачитат се само множествените залози с поне две селекции, като ставката за всяка едно от селекциите задължително трябва да бъде поне 1.50.
  • Не се зачитат затворените с кеш аут фишове.
  • Не се зачитат отменените поради някаква причина фишове (например, ако един мач не се състои, фишът ви ще бъде отменен).
  • Не се зачитат безплатният залог, който сте го спечелили в предишния ден.

 Виж Още

5.0/5 (1  votes )

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Вземете €100 Бонус Вземи сега