Как да се регистрираме в Winbet?


Българският хазартен оператор Winbet, който предлага 100 лв. бонус на новите си клиенти, ще ви предложи лека и “безболезнена“ процедура по отварянето на сметка, която по никакъв начин няма да затрудни никого, който някога си е правил регистрация в какъвто и да било интернет сайт.
 
В следващите редове ще ви покажем нагледно как става регистрацията в четири бързи стъпки:
 
1. За да стартирате процеса по регистрацията, първо трябва на натиснете върху зеления бутон с текст “Регистрация“, който е наличен в горния ляв ъгъл на сайта, както можете да видите и от следния скрийншот:
 
 
2. След като сте натиснали бутона, на екрана ще се появи формата за регистрация, която протича в два кратки етапа.
 
 
Първият етап се нарича “Лични данни“ и в него трябва да напишете трите си имена, ЕГН-то, пола, гражданството и телефонния си номер.
 
3. Когато приключите с попълването на личните си данни, натиснете “Продължи“ и системата ще ви пренасочи към втория етап “Профил“, в който е необходимо да въведете данни, които ще се използват за вашия бъдещ акаунт.
 
 
 
Тези данни включват: Потребителско име (то не е видимо за другите потребители), Парола, Имейл адрес, Псевдоним (той може да бъде видят от другите играчи и не може да бъде същия като потребителското име), Въпрос и отговор за сигурност и Валута (имате избор между BGN и EUR).
 
Накрая ви остава единствено да отбележите със стикчета, че сте навършили пълнолетие и сте съгласни с общите условия на оператора. По ваш избор, можете да изберете дали да получавате или да не получавате новини от сайта.
 
4. Последната стъпка за завършване на регистрацията е да натиснете зеления бутон, както е показано на скрийншота.
 
 
Регистрацията вече е готова, но не е потвърдена. Трябва да влезете в имейл адреса си и да отворите писмото от Winbet, където ще има линк за потвърждаване.

Вземи 100лв. Бонус от WINBET >>Виж Още

4.0/5 (1  votes )

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Вземете 200лв. Бонус Вземи сега