betmarket-nepreporachani-img betmarket-nepreporachani-img-sm

Мачове На Живо 

Мачът ще се предава на живо в Bet365 и ще може да залагате на живо Няма намерени резултати!
Онлайн залозите придобиха огромни размери. Все повече потребители разчитат именно на залаганията през мобилен телефон или компютър, а освен това можете да и да се възползвате от все повече функционалности, които да използвате за ежедневните си залози. Една от тези функции е именно Live Streaming услугата. Предаването на живо е един от най-големите козове на съвременните хазартни платформи и това издига цялостното изживяване на едно ново ниво. По този начин вие можете да залагате на мачове, пряко предавани в сайта или приложението на избрания букмейкър и да правите залози по време на събитието. Това ви дава шанс да проследите играта и внимателно да обмислите последващите ви действия.

В кои сайтове се предлага пряко предаване?

Live Streaming услугата нашумя много през последните години и всички фенове на залозите на живо предпочитат да изберат букмейкърска платформа, която да предлага подобен тип фунцкия. Прякото предаване в различните букмейкъри може обаче коренно да се различава. Някои предлагат множество различни пазари за залог на живо, други пък залагат на по-голямо покритие на мачове и първенства. В зависимост от това кое предпочитате вие, можете да подберете правилно подходящ оператор. Нашият съвет обаче в ситуации като тези е да се регистрирате в повече от един букмейкър. Така няма нужда да се ограничавате според възможностите, които предлага платформата, а е необходимо само да превключите сайтовете или приложенията.

Букмейкърите, разполагащи с лиценз за България и с функция за пряко предаване са няколко. Това са Bet365, Bwin, Winbet и Efbet. Във всички тези платформи можете да се насладите на голямо разнообразие от пазари за залог на живо, различни първенства и спортове. Всеки един от сайтовете разполага с качествена видео връзка, която да ви позволи да гледате предаването с високо качество и без накъсване и пикселизиране на картината. Освен това, без проблем можете да използвате функцията и през телефон

Какви спортове можем да гледаме?

Прякото предаване, което предлагат букмейкърите далеч не се изчерпва само с най-популярния спорт – футбола. Пряко видео предаване можете да откриете още и за редица спортове, като техният брой постоянно нараства. В момента можете да намерите пряко предааване на следните спортове:
  • Футбол
  • Тенис
  • Баскетбол
  • Снукър
  • Волейбол
  • Конни надбягвания
  • И много други

Мога ли да гледам на живо безплатно?

За да се възползвате от функцията за Live Streaming от някой букмейкър, то не се налага да заплащате нищо. Да, точно така, за да гледате качествено предаване в реално време далеч не е необходимо да заплатите. Нужно е само да сте депозирал средства в акаунта си, а след това предаванията ще бъдат отключени и вие може да им се насладите напълно безплатно. А след като имате вече зареден акаунт, защо пък да не поставите и залог. Така ще направите престоя си още по запомнящ се.

Мога ли да гледам на живо през телефон?

Все пак в 21 век едно от най-важните неща е да бъдем мобилни. Именно затова, всеки букмейкър поставя възможностите на своите мобилни приложения на преден план и инвестира много време и ресурси в разработката им. Резултатът е налице – всичко нужно се намира на няколко докосвания от вас – директно през смартфона ви.