08:35 PM GMT +2
Последвайте ни:

Sportingbet Мобилна версия

Jul 26, 2016 Михаил Васков 4.4 / 5

На пазара вече от няколко години, мобилната версия на букмейкърската къща от Великобритания Sportingbet се класира сред най-добрите в индустрията. Техният уебсайт и услуги са на превъзходно ниво, а още по-хубавото е, че са успяли да съберат всичко това в едно страхотно мобилно приложение, което дори от много играчи се определя като по-лесно за използване, отколкото самия уебсайт.
 
 
Като свалите безплатното приложение на вашия Apple или Android телефон или таблет, можете да се наслаждавате на невероятното мобилно бетинг изживяване от дланта на ръката си, така че да сте сигурни, че никога повече няма да изпуснете някое събитие.
 

Как да свалим и инсталираме

1. Всички потенциални потребители на мобилните залагания на Sportingbet първо трябва да се регистрират за да могат да започнат да поставят залози с помощта на своите мобилни устройства. Повече за предимствата на букмейкъра, заради които трябва да се регистрирате в него, можете да прочетете в нашето ревю на Sportingbet.
 
2. Влезте от браузъра на устройството си в mobile.sportingbet237.com. От там ще можете да инсталирате приложението като просто следвате елементарните инструкции, които ще се появят на дисплея. Самата страница автоматично ще открие дали влизате в сайта от iPhone или Android и ще ви подкани да изтеглите съответното приложение за вашата ОС.
 
 
3. Процесът по инсталацията е много лесен и при iOS, и при Android устройствата. Той включва единствено едно или две докосвания на екрана, което няма да е проблем дори и за най-мързеливите от вас. След като инсталацията бъде приключена, иконката на Sportingbet ще бъде добавена към началния екран на вашето устройство. Тогава вече ще сте готови да поставяте залози на любимите си пазари. Ако имате някакви проблеми с процеса, можете да се свържете с екипа за поддръжка на клиенти в букмейкъра, които са на линия денонощно за всякакви въпроси.
 
4. Потребителите с операционни системи Blackberry и Windows ще трябва да използват браузър-базираната версия, която е напълно оптимизирана и съвместима със смартфони и таблети.
 

За мобилното приложение на Sportingbet

Истината е, че първата версия на Sportingbet за мобилни устройства не бе на нивото, което отговаря на такъв топ букмейкър като този. Затова от компанията се взеха с ръце и излязоха с напълно ново предложение, което вече отговаря на очакванията на потребителите.
 
Приложението е много добре опаковано и пълно с различни функции. Централното му меню притежава един куп различни опции и раздели, които правят залаганията по-приятни и по-лесни. По принцип приложението на английския букмейкър се отличава с кратко време за зареждане, но понякога сървърите не отговарят толкова бързо и зареждането става по-бавно, но това се случва достатъчно рядко, за да не представлява проблем. Интерфейсът на приложението е запълнен с много графики и цветове.
 
 
В мобилната версия можете да намерите секция с акценти на най-интересните събития, а прехвърлянето от пазар на пазар е много удобно. Sportingbet е единственият букмейкър, който разполага с приложение, което е изцяло отдадено на залозите на живо.
 
Единственото нещо, което не можете да правите от мобилната версия, е да използвате безплатните залози. В същото време, с паричните бонуси може да се залага от нея.
 
Иначе депозити и тегления в Спортингбет също са възможни от апликацията.
 

Пазари и сигурност

В мобилната версия ще откриете същия набор от събития и пазари, които са налице в уебсайта на букмейкъра. Налични са както всички предстоящи пазари, така и текущите залози на живо.
 
От гледна точка на безопасността също можете да бъдете максимално спокойни, защото се използва най-добрата възможна https връзка, която се използва и от десктоп версията.
 

Функции на приложението

  • Търсене на спортни събития и първенства

  • Персонални настройки и преглед на историята на залозите

  • Възможност сами да определяте през колко време да се рефрешват коефициентите

  • Депозирания и тегления

Заключение

Цялата философия при организирането на мобилното приложение на Sportingbet е да се помогне на играчите да поставят залозите си и да браузват из апликацията с максимално малко кликвания. Ние сме останали много доволни от използването на версията за мобилни устройства, предполагаме, че доволни ще останете и вие.

Вземете 100% Бонус от Bet365