08:32 PM GMT +2
Последвайте ни:

Sportingbet

Jul 26, 2016 Михаил Васков 4.4 / 5

Съдържание

 

 

Sportingbet е компания за спортни залози, създадена през 1998 г. от английския предприемач Марк Бланфорд. Това е един от най-популярните сайтове за залози в България и света. Милиони играчи от цял свят докладват положителните си отзиви от играта си в Sportingbet. Букмейкърът е особено популярен в десетки страни от Стария континент, като всеки ден в него се поставят повече от един милион залога.

 

Букмейкърът към момента няма лиценз от Държавната комисия по хазарта, но има международен лиценз, издаден от правителството на Малта, заедно с още десетки национални лицензи. За реномето на сайта и сигурността на парите си в него няма никаква причина да се притеснявате, тъй като компанията работи безпроблемно с клиентите си вече над 20 години, а и е собственост на GVC Holdings - една от най-могъщите хазартни корпорации в света. Освен това, Sportingbet е член на международната независима организация IBAS, която изпълнява ролята на арбитър при спорове между букмейкъри и играчи. Sportingbet обаче има едва единици такива диспути в IBAS през цялата си история.

 

Уебсайтът на букмейкъра е създаден от няколко водещи софтуерни разработчици като Ash Gaming, Betsoft, Cryptologic, Evolution Gaming и др. Той е известен с лекия си и приятен дизайн и авангардната цветова схема с преобладаващо тюркоазения си фон. Също така, сайтът се слави с отлична скорост на зареждане, така че ще можете да го използвате дори и компютърът ви да не е сред най-модерните. И така, да се насочим към прегледа на качествата и предложенията на Sportingbet.

Алтернативен сайт

Тъй като Спортингбет все още не са взели лиценз за България и уебсайтът им е спрян за България, в сметката си можете да влезете от следния алтернативен сайт:

 

https://bg.sportingbull.com/

Поставяне на залози в Спортингбет

По подобие на целия сайт, системата за поставяне на залози е изцяло потребителски-ориентирана и ще можете да правите своите фишове с минимално усилие.

 

Какво трябва да направите?

 

1. Кликвате върху коефициента на залога, който искате да поставите. Например, ако искате да заложите за Ливърпул, в долната снимка виждате, че коефициента в колоната за "Гост" в реда на мача Арсенал - Ливърпул е 3.15. Кликвате върху него.

 

 

 

2. Мачът автоматично ще бъде добавен в "Заложен фиш", намиращ се в дясно на екрана. Можете или да поставите залога сега, или да продължите да добавяте нови селекции към заложния фиш.

 

 

Пазари и коефициенти

Колкото и на много неща да обичате да залагате, пазарите в Sportingbet никога няма да намалеят за вашите нужди. Само за футболни двубои, Sportingbet има в програмата си около 1 000 турнири и шампионати от шест континента. Ако и на Антарктида започне да се играе организирано футбол, сигурни сме, че Sportingbet ще започне да предлага залози и от седмия континент!

 

Общото покритие на спортовете в английското буки е на около 30 спортни игри. Ако не сте тясно специализирани в някой изключително малко популярен спорт, едва ли ще ви се случи някога да се сетите за събитие, на което искате да заложите, и то да не е част от програмата на сайта.

 

Заради всичко това може спокойно да се каже, че едно от най-силните качества на Sportingbet е разнообразието от предложения. А специално в баскетбола и хокея на лед, асортимента от предложения на този сайт е най-големият в целия свят.

 

 

 

Десетки хиляди годишно са и събитията, които са част от от услугата на Sportingbet за залози на живо. За около 10 000 от тях е налична и картина на живо, която се предоставя безвъзмездно на регистрираните потребители на букмейкъра.

 

Що се отнася до атрактивността на коефициентите, не може да се каже, че те са от най-атрактивните. Средният процент печалба на Sportingbet се движи около средния за индустрията и изостава от лидерите в това отношение. Затова трябва да имате предвид, че ако първото ви условие при избора на букмейкър е той да има коефициенти на топ ниво, едва ли Sportingbet трябва да бъде водещият ви избор, но пък и не забравяйте, че за един букмейкър са важни много други неща, освен просто едни голи коефициенти.

Залози на живо

 

 

Sportingbet предлага на клиентите си услуга за залози на живо. По подобие на всичко останало в този сайт, и разделът за залози на живо е много изчистен и добре подреден. В някои онлайн букмейкърски къщи ще бъдете затрупани с графични представяния на действието, Sportingbet залага на по-опростения дизайн, в който е наблегнато предимно на нещата, на които можете да заложите. Разбира се, при събитията, за които се предлага картина на живо, можете да гледате в действието в реално време, докато залагате. Текущият списък с активни пазари може да бъде открит в менюто в ляво на раздела. Когато изберете даден мач, пред вас ще се отворят всички налични пазари за въпросното събитие. Букмейкърът предлага голямо разнообразие от пазари и събития в раздела си за залози на живо - точно както го предлага и в пре-мач залозите! Тъй като почти във всеки един момент от денонощието има дузини спортни събития в раздела, можете да маркирате тези, към които имате интерес, със звездичка (тя се намира до името на събитието), така че те да се появяват най-отгоре в списъка.

 

Бонуси и предложения

Бонусите са една от областите, в които Sportingbet се отличават с цяла палитра от предложения.

 

Бонус ще получите още след регистрирането си в сайта, като офертата за нови клиенти на Sportingbet е равна на 50% от първия направен депозит и е лимитирана до 100 лв.

 

За да вземете бонуса, трябва да направите залози в размер на минимум 3 Х сумата на депозита. Пример: Депозирали сте 100 лв.. Трябва да натрупате залози на стойност 300 лв. и след това бонусът ще ви бъде преведен. Имайте предвид, това трябва да се случи в рамките на седем дни след регистрацията. В случай, че това не се случи, ще отпаднете от промоцията на депозитния бонус. Другото ключово изискване е залозите да бъдат направени при минимум 1.50 коефициент.

 

Други бонуси

 

 

 

 • Акумулаторен бонус - Акумулаторния бонус на Sportingbet за събития от света на тениса и футбола ще ви помогне да увеличите печалбите си от всички "прави колонки" на мачове от тези спортове. Промоцията важи за фишове с три или над три селекции, като бонусът започва от 10% и достига до страхотните 35%. 10% е бонусът при фиш с три селекции; при четири селекции бонусът е 15%; при пет – 20%; при шест - 25%; при седем - 30% и при осем или повече от осем - максимумът от 35%. Важно условие на бонуса е всяка една от селекциите да бъде с минимум 1.20 коефициент. Всички натрупани бонус печалби благодарение на тази промоция ще бъдат кредитирани по вашата сметка всеки понеделник.

 

 • Игра с футболни прогнози - От безплатната за участие игра с футболни прогнози можете да спечелите до 20 000 без да инвестирате нито един лев за участие в нея. Как протича играта? Букмейкърът ви представя 12 мача, които трябва да прогнозирате и от които да уцелите поне 8, за да везете награда. При 8 познати срещи, наградата ви е 2 лв. безплатен залог; при 9 познати срещи, получавате 10 лв. безплатен залог, а при 10 успеха - 20 лв. безплатен залог. По-сериозните награди идват при 11 или 12 познати мача. При 11, наградата е 4 000 лв., а при 12 - невероятните 20 000 лв. За да имате право да участвате в играта, трябва да се поставили какъвто и да е залог в раздел "Спорт" в рамките на деня. Под "ден", разбирайте времевия период между 02:01 до 01:59 часа.

 

 • Мач на деня - Всеки ден Sportingbet избира един от най-популярните мачове за деня и ви предлага следната оферта: Получавате 1 лв. безплатен залог, ако поставите пре-мач залог на точен резултат на този двубой. Вярно, размерът на парите в тази промоция е малък, но пък и няма никаква минимална миза за сумата на поставения от вас залог за точен резултат.

 

 • Седмична застраховка - Когато изминат три месеца от датата на първия ви депозит, ще получите право да участвате в промоцията "Седмична застраховка", която е ексклузивно за редовните клиенти в сайта. Тази промоция ви дава възможност да застраховате част от залозите си, а ограничението на застраховката зависи от достигнато от вас ниво. За да преминете в следващото ниво, трябва да съберете определен брой точки. Точките се събират чрез следната формула: "Обща сума на залозите при ставка от най-малко 1.20 Х брой селекции със ставка над 1.20 при акумулаторните залози / валутен обменен курс = вашите точки". Нивата са общо пет и възможностите за застраховка са както следва:

   

  - Ниво 1 (между 100 и 499 точки) - 10% до 10 лв.

  - Ниво 2 (между 500 и 999 точки) - 10% до 20 лв.

  - Ниво 3 (между 1 000 и 4 999 точки) - 10% до 50 лв.

  - Ниво 4 (между 5 000 и 19 999 точки) - 15% до 200 лв.

  - Ниво 5 (над 20 000 точки) - 15% до 1 000 лв.

Поддръжка на клиентите

 

 

Sportingbet разполага със секция "Помощ и контакти", до която можете да достигнете като натиснете върху показания бутон на снимката. Разделът съдържа обяснение на всички основни неща, свързани със залозите в сайта, но все пак не е така обширен, като помощните секции на други букмейкъри, така че е много вероятно да ви се наложи да се свържете с отдела за поддръжка на клиентите.

 

Отделът за поддръжка на клиентите е с работно време 10:00 - 20:30 всеки ден, като има два варианта да се свържете с него:

 

 

 

 • Форма за контакт - Оставяте си въпроса и имейл, на който да получите отговор

 • Чат на живо - По-бързият вариант, който обаче е неприложим, когато искате да зададете въпрос извън работно време.

Депозити и тегления

За да направите депозит, натиснете върху зеления надпис "Депозит", който ще откриете в горната част на сайта. Възможностите за вашите депозити са кредитни и дебитни карти, банков превод, Neteller, Epay.bg, Skrill, Moneygram и Western Union. Минималната сума на депозита в български лева е 10 лв. (или еквивалента в друга валута).

 

Всички описани методи са приложими и за вашите тегления от сайта, с изключение на Epay и Western Union. За да направите теглене, кликнете върху "Моята сметка" и след това върху "Изплащане".

Казино

 

 

Макар и спортните залози да са в основата на дейността на Sportingbet, те поддържат и покер и казино зали от най-висока класа.

 

Казино залата предлага повече от 200 различни казино игри, разделени в пет секции: Рулетка, Блекджек, Джакпот, Ротативки и Други. Джакпот секцията предлага лотарийни игри, печалбите от които често надхвърлят 10 000 000 лв.

 

Казино залата има също така свой собствен бонус, започващ от 20 лв. и достигащ до 600 лв., заедно с още други бонуси, включително:

 

 

 • Бонус календар в казино - Всеки ден получавате различен бонус в раздел "Казино", който може да представлява кешбек, безплатни врътки или други стимули. Всеки месец, Sportingbet раздава на играчите си 240 000 лв. само в рамките на тази промоция!

 • Ежедневна слот бонус промоция - Благодарение на тази оферта, можете всеки ден да получавате бонус до 40 лв.! Размерът на бонуса зависи от събраните през деня точки, като по една точка получавате за всеки заложени 10 лв. Бонусите се раздават както следва:

 • - от 5 до 49 точки - 1 лв. бонус

 • - от 50 до 199 точки - 3 лв. бонус

 • - от 200 до 499 точки - 10 лв. бонус

 • - от 500 до 999 точки - 20 лв. бонус

 • - над 1 000 точки - 40 лв. бонус

 • Седмична застраховка - Както разделът със спортни залози, така и казино разделът има т.нар. "Седмична застраховка". Отново нивата са пет, а размерът на застраховката спрямо нивото е еднакъв с този, който написахме по-горе в това ревю. Единствената разлика е в събирането на точките: по една точка получавате за всеки заложени два паунда (или еквивалент) в слот игрите, скреч картите, игри от типа Hi-Lo и др.; една точка за всеки заложени три паунда на рулетка и други игри на маса и една точка за всеки заложени пет паунда в блекджек, видео покер и бакара.

Покер

 

 

Sportingbet също така е собственик на покер залата Paradise Poker от 2004 г. насам. Тази покер зала предлага €1,000 бонус за първи депозит.

 

Самата зала пък е създадена през 1999 г. Тя предлага различни разновидности покер игри, включително Texas Hold'em, Crazy Pineapple, Omaha, Omaha Hi-Lo, Seven Card Stud, Seven Card Stud Hi-Lo, Five Card Stud и Draw Poker. Блайндовете на масите започват от $0.02/$0.04 и стигат до $40/$80.

 

Сайтът работи на много надеждна платформа и винаги е пълен с играчи, така че никога няма да скучаете. Той разполага с различни полезни функции, сред които бележки за останалите играчи и статистиките. Играчите могат да си водят бележки за своите опоненти, което е в голяма помощ за изучаването на техния стил на игра, а вашите статистики ще ви помогнат да анализирате и подобрите играта си. Персоналните статистики включват информация за: начало и край на сесията, брой игри в сесията, брой спечелени ръце, брой спечелени шоудауни, брой видяни флопове, процент спечелени ръце при видян флоп, кога сте фолднали и други (пре-флоп, флоп, търн или ривър) и т.н.

 

 

 

 


Вземете 100% Бонус от Bet365