08:38 PM GMT +2
Последвайте ни:

Pinnacle

Jan 17, 2017 Михаил Васков 4.4 / 5

Когато Pinnacle започнаха своята работа онлайн през 1998 г., повечето букмейкъри се бореха за своето място в бизнеса като използваха бонусите като свое основно оръжие. До голяма степен, това важи и днес - букмейкърите се надпреварват да предлагат все по-добри и по-големи букмейкърски бонуси. От Pinnacle обаче още от самото начало избраха коренно друга стратегия - те залагат на интереса от страна на професионалните играчи, които по принцип не се интересуват толкова много от бонусите, като им предлагат топ коефициенти и огромни лимити, така че да могат да залагат напълно спокойно. Докато повечето букмейкъри се плашат от успешните играчи, Pinnacle ги приема на драго сърце и дори не се противи срещу хората, правещи арбитражни залози.
 
А най-голяма част от професионалистите без съмнение избират да поставят залозите си в Pinnacle. Този сайт бе създаден от колеги професионалисти в бранша, които знаеха много добре от какво имат нужда хората, изкарващи си парите със спортни залози. В това число - пълна сигурна, изключителна стойност в залозите и светкавично бързи транзакции. Играчи от повече от 200 страни са предпочели да залагат в този иновативен букмейкър.
 

Отваряне на акаунт

Създаването на регистрация в Pinnacle е доста лесно упражнение. Трябва да минете през стандартната процедура на попълване на регистрационната форма с вашите лични данни. Разбира се, вие сами избирате каква ще бъде вашата парола, но интересното при този букмейкър е, че потребителското име ви се задава автоматично от системата и няма как да го промените. Така или иначе, цялата процедура ще ви отнеме максимум 5-10 минути, а автоматично генерираното потребителско име е достатъчно кратко и лесно, така че едва ли ще имате проблеми със запаметяването му. Въпреки това, някои потребители определят липсата на възможност за избиране на юзърнейма си доста старомодно.
 

Навигацията

 
Тъй като сайтът и цялата платформа са създадени, най-малкото, за по-напреднали играчи, ще ви трябва известно време да свикнете с навигацията, когато за първи път играете в този сайт. Но пък след това всичко ще ви се стори много лесно и удобно. Можете да намерите много добър преглед на всичките си досегашни залози и транзакции от менюто "Review Account". Там ще можете да видите всичките си уредени и неуредени залози и направените транзакции от и към букмейкъра за определен от вас период от време. В дъното ще видите крайно салдо с общата печалба или загуба, за да разберете как сте се представили в този конкретен период.
 
Наскоро сайтът бе освежен и сега ще откриете много по-добри шрифтове, нищо, което да дразни очите по време на сърфиране, както и добре познатият прост и класически дизайн от преди.
 

Коефициенти

Черешката на тортата в Pinnacle. Нека да си позволим да ги цитираме: "Pinnacle приема уникален подход към залаганията, предлагайки най-добрите коефициенти и най-високите лимити онлайн, което ви дава шанса да печелите повече на голям обхват от спортове. Това е възможно само благодарение на нашата комбинация от изключителна технология и експертиза в правилното определяне на коефициентите. Това разделя Pinnacle от конкуренцията." Не може да се отрече, че коефициентите в Pinnacle са наистина отлични. Ако сте уморени от коефициенти 1.85-1.85 или нещо от този под, регистрирайте се в този букмейкър и постоянно ще виждате коефициенти от рода на 1.96-1.96 и дори понякога 1.98-1.98. Те се хвалят със среден марж на печалба от едва 3%, докато средният за индустрията е около 7-9%. Най-добрите коефициенти и най-добрите лимити, разбира се, ще откриете за големите пазари. Те са се фокусирали върху американските спортове, но и любителите на футбола, тениса и много други спортове ще открият достатъчно възможности за залози. И все пак, Pinnacle няма да ви предложат хиляди събития дневно, нито пък много бонуси за тях. Те предлагат това, което е най-важно - коефициенти и лимити. И това е страхотно.
 

Предлагани събития

 
Е, в това отношение Pinnacle може да се стори малко беден, особено за тези, които обичат да залагат на всякакъв тип събития, на екзотични залози и на специални залози като тъчове, жълти картони и т.н. С някои изключения, подобни залози няма да намерите в този букмейкър. Както казахме, правилното определяне на коефициентите е от ключово значение за успеха на бизнес модела на букито и поради тази причина няма как да си позволят да предлагат безброй събития и залози, за част от които да не могат да бъдат сигурни в точността на ставките. Програмата му обаче е достатъчно широка, за да задоволи по-голямата част от нормалните залагащи. Всички големи футболни първенства, включително и вторите и третите дивизии на по-големите страни, целият WTA и ATP тенис, всички американски спортове, баскетбол, хокей на лед, колоездене, моторни спортове, голф, снукър, волейбол и още много други спортове. Няма да откриете залози за четвъртата китайска дивизия или залози за това кой ще хвърли повече тъчове в мачовете от второто ниво на Финландия, но всички важни събития са на линия.
 

Бонуси

Ако сте голям фен на бонусите, значи Pinnacle не е вашето място. Както вече отбелязахме, букмейкърът е оставил бонусите на заден план, за да може да си позволи да инвестира повече в по-добри коефициенти. Със сигурност не е приятно да не получиш бонус при първия си депозит, какъвто си свикнал да получаваш навсякъде другаде, но може би пък си заслужава.
 

Транзакции

Вашият акаунт в Pinnacle може да бъде захранван с депозити и тегления чрез Visa, Mastercard, Expresspay, банков трансфер, чек, Neteller, Moneybooks, 1-Pay, Instadebit, WebMoney, Switch, Delta, Electron и Maestro.
 
По едно теглене на месец е напълно освободено от такси, без значение кой метод от гореизборените изберете. Това е направено, за да бъдат все пак приети и аматьорите в залаганията. За професионалистите, на които им се налага доста по-често да правят теглене, има такса от €12 или еквивалент в друга валута за допълнителни тегления в един календарен месец, когато се използва Neteller, Moneybookers или Webmoney. Такса от €20 (или еквивалент) са налага за допълнителни тегления в един календарен месец чрез банков трансфер или чек. За сметка на това, всички тегления се извършват бързо и ефективно, като обикновено те ще бъдат готови в рамките на един ден.
 
Минималният депозит е в размер на €10, а максималното теглене - €50 000.

Вземете 100% Бонус от Bet365